Hazal Kaya ponovo javno kritikuje!

Turska glumica Hazal Kaya postaje prepoznatljiva po tome da uvek kaže šta misli. Javne kritike su postale deo nje i ne libi se da ih upotrebi kada smatra da je to potrebno.

Hazal Kaya ponovo javno kritikuje!

Foto Credits: Internet Haber

Hazal Kaya nastavlja da iznosi svoje mišljenje i kritikuje onda kada smatra da je to potrebno. Najnovije kritike uputila je na račun voditeljke Esre Erol, zbog sadržaja prikazanog u Esrinom programu.

Voditeljka je u svom programu prikazala 18-godišnju devojku koja je ušla u vezu sa oženjenim muškarcem koji ima i decu. Ta devojka, ili možda bolje rečeno još uvek devojčica nije želela da joj se pokaže lice i počela je da plače, a plač se čak pretvorio i u neku vrstu histerije. O toj temi se dosta razgovara u Turskoj.

Glumica Hazal Kaya je reagovala na ovo što se desilo u emisiji. Hazal smatra da su svi videli takvo nasilje koje se dešava kada su žene silovane ili ubijene a nakon toga se osudjuju da su one krive za sve. Ono što Kayi zaista smeta je način na koji je to sve prikazano.

Hazal smatra da je Esra Erol prikazala celu tu situaciju tako da se plaši da će devojka imati velike psihološke traume nakon svega... Kaya je još jednom pokazala da se ne plaši da iznese svoj stav ali i stane u odbranu onih za koje smatra da im je pomoć zaista neophodna.

NOVO - Salih Bademci izmedju dve veoma zanimljive turske serije

 By: Milt-TV Exposed