Salih Bademci izmedju dve veoma zanimljive turske serije

Turski glumac Salih Bademci nalazi se na raskrsnici. Glumac će u narednom periodu morati da odluči izmedju dve ponudjene uloge.

Salih Bademci izmedju dve veoma zanimljive turske serije

Foto Credits: Dizilah

Salih Bademci je možda i na „slatkim mukama“. Primoran je da bira izmedju dva veoma obećavajuća projekta. Njemu su ponuđene uloge u serijama Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo i Hakim / Sudija. Ova oba projekta su već privukla dosta pažnje.

Ljudi zaduženi za seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo žele da Salih Bademci u njoj tumači lik glavnog negativca, koji se radnji ovog projekta zove Dmitry. Podsećamo, reč je o seriji od 13 epizoda koja se snima za TV8, a u kojoj će glavne uloge tumačiti Alina Boz i Cagatay Ulusoy. Salih je pozitivno reagovao na ovu ponudu, ali je u međuvremenu dobio i novu, veoma zanimljivu.

Glumac trenutno pregovara i za ulogu u seriji pod nazivom Hakim / Sudija. Reč je o turskom rimejku popularne američke serije Your Honor. Bademci će uskoro morati da donese odluku, koja zaista nije laka.

Ostaje da vidimo i kakvu odluku će doneti i gde ćemo Saliha gledati u narednom periodu. Ono što je izvesno je da će se u novoj sezoni TV serija vratiti na ekrane, samo još da saznamo u kojoj seriji.

NOVO - Danas se opraštamo od turske serije Elkizi / Strankinja

 By: Milt-TV Exposed