Kraj ljubavi Ilgaza i Ceylin?!

Kanal D je najavio da će 31. epizoda serije Yargi / Presuda, koja neće moći da dočeka publiku u nedelju, 1. maja, biti prikazana 8. maja uveče. Po svemu sudeći očekuje nas još jedna emitovina epizoda.

Kraj ljubavi Ilgaza i Ceylin?!

Foto Credits: IMDB

Bićemo svedoci emotivnih trenutaka u novoj epizodi serije u kojoj glume Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu. U 31. epizodi ove turske TV serije, Ceylin i Ilgaz odlučuju da se razidju. Uvod u emotivne trenutke nove epizode ​​serije Ay Yapima, Yargi, koja se sa interesovanjem prati od prvog dana emitovanja na Kanalu D, je je pušten, odnosno video najava epizode 31.

Dok Ilgaz napušta kuću, Ceylin ga prati da bi se suočila sa njim. Nakon sukoba, par odlučuje da se razvede i prekine svoj odnos.

Sa iznenađujućim razvojem događaja u svakoj epizodi, Ceylin brizne u plač kada Ilgaz napusti kuću zbog njenog nemilosrdnog besa u video najavi objavljenoj pred novu epizodu serije Yargi / Presuda, koja uspeva da publika doživi mnogo emocija u isto vreme.

Dok Ilgazove reči „Volim te kao lud, ali ne mogu da ostanem...” duboko utiču na publiku, očajno stanje para koji je odlučio da se razvede na kraju svađe je srceparajuće. Objavljeni trejler nove epizode ​​daje signale epizode ​​koji će svima koji budu gledali novu epizodu izazvati zaista mnogo emocija.

Evo i pomenute video najave.

NOVO - Rejting turskih glumaca na IMDB-u za ovu nedelju

By: Milt-TV Exposed