Poznat glumački kadar turske serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Čak i tokom praznika nastavlja se rad na novim turskim televizijskim serijama. Jedan od njih je i projekat Veda Mektubu.

Poznat glumački kadar turske serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: Internet Haber

Otkrivene su neke nove informacije o ovom projektu. Najavljeni su glumci nove turske serije Kanala D pod nazivom Veda Mektubu / Oproštajno pismo. Slogan ove nove turske serije je „Prava ljubavna priča koja snagu crpi iz nade…“. Sam slogan privlači dosta pažnje.

Najavljena je i jaka glumačka ekipa nove serije Kanala D Veda Mektubu / Oproštojno pismo, koju je producirao Most Production i za koju je zadužen Gul Oguz, koja je već intrigantna. U projektu Veda Mektubu, u glavnim ulogama su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar, Rabia Soyturk, Emre Kivilicim i Bennu Yildirıimlar. Uloge tumače i Hakan Karsak, Ummu Putgul, Elif Cakman, Hazar Motan, Deniz Altan, Asya Alp,  koji takođe igraju važne uloge. Uz njih tu su Kaye Alp i Kerf Kasap.

Dok Deniz Celebi Dikilitas sedi u rediteljskoj fotelji serije Oproštajno pismo, čija će snimanja početi u Istanbulu u januaru, kompanija Gamestory je napisala priču, a Deniz Akcay scenario.

Serija će doneti obračun koji će se razviti nad decom ljubavnika koji su se rastali ​​zbog pisma pre više godina. Sa impresivnom naracijom i ambicioznim osobljem, serija Veda Mektubu će uskoro biti na Kanalu D. Datum premijere će biti poznat vrlo brzo…

NOVO - Engin Altan Duzyatan pun hvale za Elcin Sangu

By: TV Exposed