Engin Altan Duzyatan pun hvale za Elcin Sangu

Turski glumac Engin Altan Duzyatan ponovo je očarao svoje fanove serijom Cop Adam / Čiča Gliša, koja je sredom uveče postala jedna od popularnih TV serija, a emituje se na Star TV-u.

Engin Altan Duzyatan pun hvale za Elcin Sangu

Foto Credits: Haberturk

Poznati glumac vodi veoma dobar partnerski proces na ekranu sa svojom partnerkoom Elcin Sangu. Obožavaoci, koji smatraju da su dvoje glumaca veoma dobar serijski par na ekranu, ne ustručavaju se da otkriju ovu situaciju svojom podrškom na društvenim mrežama. Odraz serije na društvenim mrežama je veoma dobar, a ocene su veoma dobre.

Engin Altan Duzyatan je takođe rekao da je sve prošlo dobro na setu i da je tim veoma naporno radio. Glumac je dodao: „Dobro smo raspoloženi. Tim je takođe dobar, radimo.“. U svakoj epizodi date su važne scene i snažne poruke u priči serije. U poslednjoj epizodi, priča se prilično zakomplikovala.

Duzyatan je skrenuo pažnju na ovu situaciju i dodao: „Svaka epizoda postaje malo neurednija. Bilo je dovoljno zabune ove nedelje. Ne idemo predaleko, nemamo zalihe. Zato idemo nedeljno. Dobro smo, zadovoljni smo, biće to dobar posao.”.

Izrazivši da ima veoma dobar proces sa njegovom partnerom Elcin Sangu, glumac je izgleda zadovoljan napretkom. Engin je na tu temu rekao: „Prvi put igram sa Elcin, veoma je prijatno. Ona je profesionalna glumica, dobro radi svoj posao. Nemamo nikakvih problema, dobro je“, pohvalio je svoju partnerku.

Poželevši svima sreću u 2023. godini, glumac je poželeo zdravlje, mir i sreću.

View this post on Instagram

A post shared by Çöp Adam (@copadamtvdizi)

NOVO - Demet Ozdemir oduševila pozom na naslovnici magazina (FOTO)

By: TV Exposed