Demet Ozdemir oduševila pozom na naslovnici magazina (FOTO)

Popularna turska glumica Demet Ozdemir priprema se za novu seriju Fox TV-a  Benim Adim Farah / Zovem se Farah, koja se trenutno očekuje sa nestrpljenjem.

Demet Ozdemir oduševila pozom na naslovnici magazina (FOTO)

Foto Credits: RiriNano

Serija, za koju se govorilo da je veoma popularna, prvi put je pomenuta sa Asli Enver. Međutim, nakon što se saznalo da Enver ne može da učestvuje u projektu jer čeka bebu, došlo je do promene glumice. Demet Ozdemir, koji se sprema da se vrati na ekran sa iznenađenjem, daće život ženi čiji je sin bolestan i koja radi kao čistačica posle ubistava koja je počinila mafija da bi zaradila za život. Nestrpljivo se iščekuje nova serija glumice, koji se sprema da se vrati na ekran sa drugačijim likom.

Demet Ozdemir, koji je poslednji put na TV ekranima bila u seriji Dogdugun Ev Kaderindir kasnije je glumila u filmu Ask Taktikleri za Netflix digitalnu platformu, a zatim je potpisala ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom i glumila u drugoj originalnoj turskoj seriji platforme, Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Takođe je poznato da je druga sezona serije planirana za snimanje na leto.

Međutim, Demet Ozdemir je trenutno uključena u projekat serije Benim Adim Farah. Ozdemir, koja će iznenaditi sve i vratiti se na ekran sa potpuno drugačijom ulogom, ime je koje se sa interesovanjem prati na društvenim mrežama. Glumica, koja se nedavno pojavila ispred objektiva časopisa Instyle Turkey, pojavila se na naslovnoj strani januarskog izdanja magazina. Pozirajući u belom kupaćem kostimu i zelenom kaputu, Demet je dobila veliku zahvalnost svojih obožavalaca svojim izvajanim telom i lepotom, kao i fotografijom na kojoj se susreću sportski i seksi stav. Deleći svoju naslovnu fotografiju na svojoj Instagram stranici nakon objavljivanja časopisa, glumica je u opisu napisala: „Imali smo sjajno snimanje sa timom, volim vas. “. Ona se takođe zahvalila svima koji su doprineli porukom „Dobro došla 2023.”.

NOVO - Najpopularnije turske serije 2022. godine

By: TV Exposed