Četiri nove turske serije za letnju sezonu

Letnja sezona doneće četiri nove turske televizijske serije. Neke od njih smo vam već najavili. Serija Bay Yanlis, sa Can Yaman i Ozge Gurel u glavnim ulogama će premijerno biti emitovatovana 26. Juna. O ovoj seriji smo već pisali. Ukratko u pitanju je romantična komedija o vlasniku bara koji ne veruje u ljubav. Druga serija ...

Četiri nove turske serije za letnju sezonu

Letnja sezona doneće četiri nove turske televizijske serije. Neke od njih smo vam već najavili.

Serija Bay Yanlis, sa Can Yaman i Ozge Gurel u glavnim ulogama će premijerno biti emitovatovana 26. Juna. O ovoj seriji smo već pisali. Ukratko u pitanju je romantična komedija o vlasniku bara koji ne veruje u ljubav.

Druga serija čija je premijera bila pre nekoliko dana je Gençliğim Eyvah. U pitanju je takođe komedija, kako mediji navode tipična turska komedija. U seriji se radi o životu dva vlasnika fast-fooda i njihovoj deci. Vlasnici su naravno zakleti neprijatelji… U glavnim ulogama u seriji su Elif Dogan, Ekin Mert Daymaz i Burak Tozkoparan.

Serija Sen Cal Kapimi očekuje svoju premijeru 1. jula. U glavnim ulogama su Kerem Brusin i Hande Ercel. Serija prati ljubavnu priču između prodavačice cveće i bogatog biznismena. Zbog školarine mlade devojke oni će se pretvarati da su zajedno, a kako to obično biva između njih dvoje rodiće se i prava ljubav.

Još jedna ljubavna priča je i u seriji Çatı Katı Aşk. Glavne uloge u ovoj seriji tumače Furkan Andiç, Ezgi Senler, Yigit Kirazci i Nilay Deniz. Premijera je zakazana za 9. jul. Priča u seriji počinje  onog dana kada se dva gosta pojave u velikoj turskoj porodici. Naravno, u Turskoj će naći ne samo avanture, već i veliku ljubav.

By: TV Exposed