Počelo snimanje serije Elbet Bir Gun / Sigurno jednog dana

Otpočelo je snimanje još jednog projekta za novu televizijsku sezonu turskih serija. U pitanju je serija pod nazivom Elbet Bir Gun ili u prevodu Sigurno jednog dana.

Počelo snimanje serije Elbet Bir Gun / Sigurno jednog dana

Foto Credits: Fox TV

Od ranije se zna da će glavne uloge u ovoj seriji tumačiti Sinem Unsal, Burak Yamanturk i Sebnem Bozoklu. Pored njih u seriji će glumiti Burak Yamantuk, Ulyi Kahyaoglu, Pelin Kandemir, Adrin Multay i drugi. Ekipa se na setu okupila 4. avgusta, kada je snimljena video najava i flešbekovi iz prošlosti koje su snimali mladi glumci. Snimanje prve epizode serije sa kompletnom glumačkom ekipom počelo je juče.

Očekuje se zaista uzbudljiva radnja serije koja će pratiti dve sestre Gizem i Nesime. Lik Gizem će tumačiti Sinem Unsal a Nesime Sebnem Bozoklu. One će se sresti nakon dugo vremena, a kasnije će im se usled tužnih okolnosti i događaja koji će se dogoditi u njihovom porodičnom domu, život promeniti za 360 stepeni.

Serija Elbet Bir Gun / Sigurno jednog dana je televizijska serija. Premijera ovog projekta očekuje se u septembru mesecu. Elbet Bir Gun će biti emitovana na turskom kanalu Fox TV.

NOVO - Hande Ercel odlazi u Ameriku!

 By: Milt-TV Exposed