Glumačka ekipa serije Ah Nerede je sve jača

Mnogo truda uloženo je u TV seriju Ah Nerede koja će se emitovati na Star TV-u u novoj sezoni. Preliminarne pripreme za seriju su obavljene i snimanje je počelo.

Glumačka ekipa serije Ah Nerede je sve jača

Foto Credits: IMDB

Očekuje se da će se serijska verzija veoma cenjenog filma turskog bioskopa Ah Nerede uskoro sastati sa publikom.

Glumci odabrani za seriju privlače pažnju. Tarik Akan i Gulsen Bubikoglu delili su glavne uloge u filmu Ah Nerede iz 1975. godine. U serijskoj verziji gledaćemo duo Nil Keser i Oktaya Cubuka u glavnim ulogama.

Postoje neka veoma značajna imena u glumačkoj ekipi serije Ah Nerede. Sklopljeni su dogovori sa značajnim akterima kao što su Tarik Pabucuoglu, Ayse Kokcu, Derya Alabora, Korhan Herduran, Batuhan Sert, Asena Keskinci, Ahsen Turkilmaz.

Jedno od imena koje će se pojaviti i u priči je Ferit Aktug. Mnogi obožavaoci TV serija pamte poznatog glumca kao Metina Kaygisiza iz Kavaka Yellerija.

Ferit Aktug, koji je na setovima od 2002. godine, pojavio se na televizijskom ekranu kao Taylan iz serije Ufak Tefek Cinayetler / Mala ubistva i Bora iz serije Sefirin Kizi u poslednjih 5 godina. Osim toga, Aktug, koji je pred publiku izlazio sa filmovima, svojom se odlukom vraća u televizijske serije.

Dolaskom Ferita, koji će tumačiti lik Alija u seriji Ah Nerede, ojačala je i glumačka ekipa serije.

NOVO - Serija Senden Daha Guzel i "problem" sa mišićima

By: TV Exposed