Kraj za seriju Safir

ATV serija pod nazivom Safir, koja je snimana u veličanstvenoj atmosferi Kapadokije, sada se korak po korak bliži kraju.

Kraj za seriju Safir

Foto Credits: Dizilah

Strpljenje ATV-a nakon niske gledanosti serije Safir, od kojih su do sada emitovane 24 epizode, bio je razvoj koji je obradovao fanove serije.

Projekat Safir, koji se emitovao ponedeljkom uveče i postigao veoma dobru gledanost u svojim prvim epizodama, postepeno je gubio publiku, delom i zbog svoje priče koja je naljutila publiku.

Iako se očekivalo da će se nastaviti do kraja sezone, strpljenje ATV-a je ponestalo i iza pozornice je procurilo da će serija biti finalizovana u 26. epizodi.

Pohvale za glumce

Sa dve epizode ​​koje su ostale do kraja serije Safir, reakcione poruke se dele na društvenim mrežama od strane ukorenjene publike serije. Međutim, ovakav razvoj događaja nije situacija koja će obezbediti nastavak serije.

Ne bi bilo pogrešno reći da su Ozge Yagiz, Burak Berkay Akgul i Ilhan Sen, koji igraju glavne uloge u seriji, svoj deo posla uradili kako treba. Činjenica da je serija došla do ove tačke je i rezultat toga što su glumci uspešno ispunili obaveze koje su im date u priči.

Možemo reći da je posebno jaka harmonija i visoka energija dua Ozge Yagiz i Buraka Berkaya Akgula privukla publiku u seriju.

Ovaj par je u poslednje vreme često na dnevnom redu na društvenim mrežama. Kao rezultat toga, serija Safir, koju je ATV emitovao sa velikim tvrdnjama i koja se svojom pričom ističe kao snažna drama, očekuje se da završi u 26. epizodi.

Pošto se postizanje ove tačke smatra uspehom serije, ne bi bilo pogrešno reći da je ceo tim uspešno odradio svoj posao.

Najavu nove epizode možete pogledati OVDE.

NOVO - Yesim Salkim u seriji Aldatmak

By: TV Exposed