Potvrđena nova sezona serije Mucize Doktor | Neobičan Doktor, evo i kada je finale aktuelne

Turska serija Mucize Doktor | Neobičan Doktor jedna je od onih koje imaju stabilan rejting. To je jedan od glavnih razloga zbog koga će serija dobiti novu sezonu.

Potvrđena nova sezona serije Mucize Doktor | Neobičan Doktor, evo i kada je finale aktuelne

Foto Credits: Fox

Rukovodstvo Fox TV-a donelo je odluku da ovaj projekat dobije još jednu, treću po redu sezonu. Ova vest obradovala je sve fanove ove turske serije. Do kraja aktuelne sezone nije ostalo mnogo. Danas je potvrđena vest o finalu druge sezone koja se trenutno emituje. Ova sezona će biti završena 27. maja. Nakon toga ekipa će na kraću pauzu i brzo se vratiti na snimanje kadrova za novu sezonu. Ostaje da vidimo u kom sastavu, pošto je već bilo govora da je glumac Onur Tuna u pregovorima za nove projekte.

Serija se radi u produkciji kompanije MF Yapim a svoju premijeru imala je 12. septembra 2019. godine. Glavnu ulogu u seriji tumači Taner Olmez i gledamo ga kao doktora Alija Vefu. Pored već pomenutog Onura Tune (u seriji Ferman), u radnji ovog projekta gledamo i Sinem Unsal (Nazli), Hazal Turesan (Beliz), Murata Aygena (Tanju) i druge.

Sve epizode turske serije Mucize Doktor | Neobičan Doktor sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Seyma Korkmaz u pregovorima za ulogu u seriju Barbaroslar!

 By: Milt-TV Exposed