Prve naznake oko potencijalno nove serije Hande Ercel

Obožavaoci su dugo čekali da saznaju kada će poznata glumica Hande Ercel učestvovati u nekom novom projektu nakon dogovora sa digitalnom platformom Disney Plus.

Prve naznake oko potencijalno nove serije Hande Ercel

Foto Credits: Screenshot/ Instagram @Handemiyy

Već neko vreme se govori da su joj predloženi različiti scenariji i vođeni pregovori sa Ercel, koja bi trebalo da preuzme glavnu ulogu u novoj digitalnoj seriji. Glumica je najavila i da nastavlja pregovore. Hande Ercel je rekla:

„Provodim vreme sa svojom porodicom, čekajući projekat. Imam dobre stvari, dobre sastanke.” i dodala da još nema jasnog projekta. Međutim, ispostavilo se da glumica, koja pregovara o nekoliko projekata, ima mogućnost da igra sirenu. U svom intervjuu, na pitanje novinarke o tvrdnji da postoji projekat u kojem će ona glumiti sirenu, Hande je rekla: „Još nisu jasne informacije.”. Ona dakle nije demantovala tvrdnju rekavši: "Još nisam rekla ništa slično.".

Naprotiv, dala je odgovor koji je sugerisao da bi takav projekat mogao biti. Podrazumeva se da je poznata glumica razgovarala o nekim scenarijima u kojima je takav projekat pred njom, ali odluka još nije doneta. Hande Ercel je još dodala: „Postoji nekoliko projekata o kojima trenutno razgovaramo, oni će biti razjašnjeni što je pre moguće, nadam se da će se dogoditi dobre stvari.”.

Glumica, koja je želela da ode u Ameriku i da se dodatno obuči za glumu, navela je zdravstvene probleme kao razlog zašto to nije mogla da uradi. Objašnjavajući da očekuje zdravlje 2023. godine, glumica je rekla: „Svima želim zdravu, mirnu, ugodnu godinu do mile volje.”.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Novi lik u seriji Yargi / Presuda koji će privući dosta pažnje

By: TV Exposed