Kivanc Tatlitug i njegova nova serija bi mogli da obeleže 2023. godinu!

Show TV, obavlja pedantan proces priprema za TV seriju Aile / Porodica, koja se očekuje početkom 2023. godine.

Kivanc Tatlitug i njegova nova serija bi mogli da obeleže 2023. godinu!

Foto Credits: Internet Haber

U prvim danima nove godine ekipa je počela da radi na snimanju. Očekuje se da će serija Aile dočekati publiku u februaru. Obožavaoci Kıvanca Tatlituga su veoma uzbuđeni, a priča o porodici Soykan koja živi na farmi je veoma zanimljiva i budi radoznalost. Činjenica da je uticajni scenarista kao što je Hakan Bonomo u stanju da kreira različite priče ističe se kao faktor koji može dodatno povećati interesovanje za ovu nove tursku seriju.

Tatlitugova spremnost da se vrati na televizijske ekrane godinama nakon serije Carpisma takođe je obradovala njegove fanove. Glumac je ranije pristao za seriju pod nazivom Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi, ali se zbog problema sa scenarijem odlučio za seriju Aile koju potpisuje Ay Yapim. Treba reći da će se Serenay Sarikaya takođe vratiti na televizijske ekrane godinama nakon serije Medcezir, tako da njeni fanovi doživljavaju veliko uzbuđenje. Dakle, da li su ovi razlozi dovoljni za gledanje serije Aile / Porodica?

Gledajući glumačku ekipu ove nove turske serije, smatra se da je reč o veoma dubokoj priči i da će isprepletene priče kreirane sa veoma širokim karakternim strukturiranjem umnogome povećati zadovoljstvo gledanja publike. Kivanc Tatlitug je bez dileme jedan od najpoznatijih i najboljih turskih glumaca. Tu je i sjajno, iskusno glumačko ime kao što je Nur Surer, koja je napustila seriju Camdaki Kiz i pridružila se novom projektu. Pored toga, Nejat Isler će se vratiti na televizijski ekran nakon duže pauze. Nakon finala serije Baba, Leventa Ulgena, koji impresionira visokom energijom, moći ćemo da gledate u seriji Aile.

Sudeći po ovim informacijama koje su potvrđene, Kivanc Tatlitug i njegova nova TV serija bi zaista mogli da obeleže 2023. godinu. Da li će tako i biti saznaćemo uskoro…

NOVO - Saadet Isil Aksoy se vraća na setove serija nakon 6 godina!

By: TV Exposed