Saadet Isil Aksoy se vraća na setove serija nakon 6 godina!

Saadet Isil Aksoy je rođena 1983. godine i od 2005. radila je važan posao u sektoru kao glumica. Glumica, koja je ušla na setove sa serijom Guz Yangini / Jesenja vatra, učestvovala je u mnogim različitim likovima za bioskopsku industriju.

Saadet Isil Aksoy se vraća na setove serija nakon 6 godina!

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je selektivnija po pitanju serija, nema neku seriju za pamćenje, čak i ako učestvuje u raznim produkcijama. Pored glumičinog lika Viktorije u seriji Sulejman Veličanstveni, među značajne TV serijske radove možemo ubrojati i likove Eylul iz TV serije Kordugum i Lusi Adams iz Vatanim Sensin.

Saadet Isil Aksoy privlači pažnju kao ime koje nije bilo na setovima serija od 2017. godine. Glumica, koja uglavnom više voli filmove, vratiće se na setove sa izuzetnom ulogom u seriji koja ovog puta iznenađuje svoje fanove. Glumica, koja je prihvatila ponudu za novu Disney Plus seriju pod nazivom Dunyayi Degistiren Ayten / Ayten koja je promenila svet, veoma je obradovala svoje fanove. Saadet, koja će posle duže pauze učestvovati u projektu digitalne serije, glumiće impresivan policijski lik.

Prema informacijama objavljenim u štampi, projekat nove serije u kojoj će Ezgi Mola preuzeti glavnu ulogu otkriće drugačiju postavku priče. Priča će krenuti na sasvim drugu tačku kada portirka Ayten prihvati ponudu da postavi bombu u avion svetskog lidera, koji joj je došao tokom njene borbe za život sa dvoje dece. Sadet Isil Aksoy biće jedan od likova u policijskom timu koji pokušava da zaustavi Aytenin plan bombaškog napada. Od glumice, koju ćemo gledati sa likom po imenu Demet, očekuje se da se u novoj ulozi istakne svojim akcionim scenama.

NOVO - Iskusni glumac sa seta serije Baba, na set projekta Aile!

By: TV Exposed