Završena serija Dogdugun Ev Kaderindir | Sudbonosni dom

Nakon dve sezone emitovanja, juče je bila poslednja epizoda turske serije Dogdugun Ev Kaderindir | Sudbonosni dom. Projekat je svoju premijeru imao 25. decembra 2019. godine i kao i svaka serija imao svoje uspone i padove.

Završena serija Dogdugun Ev Kaderindir | Sudbonosni dom

Foto Credits: IMDB

Serija je završena u 43. epizodi, lepim krajem. Priča u seriji počinje sa Mehdijem i Zeynep. U pitanju su dvoje mladih, iz istog kraja, iste sudbine. Zejnepino djetinstvo je bilo vrlo teško. Živela je u siromašnoj porodici. Kao mala je maštala da postane uspešan advokat i na taj način pomogne svojoj porodici. Njena majka odlučuje da je da porodici koja će joj omogućiti da postane uspešna mlada ženu, i pružiti joj sve što oni nisu mogli. Dok je Mehdi izrastao u prelepog momka, koji je odlučio da ostane u svom kvartu, i radi u svojoj automehaničarskoj radnji. Nakon nekoliko godina Zejnep i Mehdi se sreću pod čudnim okolnostima. I odlučuju se za brak. Kasnije ova priča donosi neočekivane promene.

Uloge u seriji su tumačili Demet Ozdemir (Zejnep), Ibrahim Celikkol (Mehdi), Zuhal Gencer (Sakine), Senan Kara (Nermin), Engin Ozturk (Baris) i drugi.

Sve epizode turske serije Dogdugun Ev Kaderindir | Sudbonosni dom sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Devojka Cana Yamana pokazala verenički prsten! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed