Hande Ercel – novi milionski ugovor

U poslednja tri meseca, jedna od najvećih zvezda turskih TV ekrana, Hande Ercel, zaradila je ukupno 3,5 miliona turskih lira. Stiče se utisak da ništa ne može da spreči glumicu da se popne na sam vrh turskog šou-biznisa. Mnogi Hande Ercel smatraju jednom od najlepših žena sveta. Bez obzira što do sada u karijeri nije ...

Hande Ercel – novi milionski ugovor

U poslednja tri meseca, jedna od najvećih zvezda turskih TV ekrana, Hande Ercel, zaradila je ukupno 3,5 miliona turskih lira.

Stiče se utisak da ništa ne može da spreči glumicu da se popne na sam vrh turskog šou-biznisa. Mnogi Hande Ercel smatraju jednom od najlepših žena sveta. Bez obzira što do sada u karijeri nije imala neke izuzetno popularne projekte i nije bila svetski poznata, broj njenih pratilaca na Instagramu se bliži 20 miliona. Zbog toga ne iznenađuje što je mlada glumica želja velikog broja marketinških agencija.

Hande Ercel se nedavno pojavila u reklami za Signal zubnu pastu. Za tu reklamu je po ugovoru dobila iznos od čak milion turskih lira. Reklamu možete pogledati na linku - OVDE.

NOVO - Vahide Percin i Fatih Aksoy zajedno na istom zadatku

By: TV Exposed