Onur Seyit Yaran ne zanemaruje porodicu

Onur Seyit Yaran, koji je imao veliki uspeh sa TV serijom Kardeslerim / Moja braća, nastavlja čvrstim koracima napred u svojoj karijeri. Zgodni glumac, koji je izuzetno rešen da učestvuje u projektima u inostranstvu i razvija se u tom pravcu, ne zanemaruje svoju porodicu.

Onur Seyit Yaran ne zanemaruje porodicu

Foto Credits: Internet Haber

Onur Seyit Yaran, jedna od blistavih zvezda prošlog perioda, odlučan je da u budućnosti učestvuje u međunarodnim projektima. Uspešni glumac nastavlja da se razvija u tom pravcu. Ovaj 26-godišnji turski glumac ne okleva da iskoristi svaku priliku da se poboljša.

Onur je takođe neko ko koji veoma voli svoju porodicu. On ne zanemaruje da provodi vreme sa svojom porodicom usred svog zauzetog rasporeda.

Glumac, koji je prošlu nedelju proveo na plaži sa svojom porodicom u Istanbulu, podelio je svoju fotografiju sa njima. Zgodni glumac poželeo je svima srećnu nedelju uz fotografiju koju je podelio sa članovima svoje porodice. Fotografiju su sa velikim entuzijazmom pozdravili njegovi fanovi i pratioci na društvenim mrežama.

Serija Kardeslerim, u kojoj Onur Seyit Yaran igra jednu od glavnih uloga, privlači veliku pažnju posebno u zemljama Latinske Amerike. Zbog toga, zgodni glumac ima ogromnu bazu obožavatelja u ovim zemljama. Onur, kao i Can Yaman i Kerem Bursin, usmerio je planove svoje dalje karijere u inostranstvo.

Ostaje da u narednom periodu vidimo da li će se pojaviti neka prilika za tako nešto.

NOVO - Ferit Aktug se vratio na TV ekrane posle serije Sefirin Kizi

By: TV Exposed