Sila Turkoglu i Halil Ibrahim Ceyhan su trenutno najpopularniji turski glumci

TV serije i glumci su u nekoliko analiza predstavljeni u kategorijama kao što su „najpopularnija TV serija, najpopularniji ženski ili muški glumac, najpopularniji par o kome se najviše priča“.

Sila Turkoglu i Halil Ibrahim Ceyhan su trenutno najpopularniji turski glumci

Foto Credits: Haberler

U istraživanju koje je sprovela Somera, jedna od platformi za merenje podataka sa društvenih medija, a koje se odnosi na turske glumce, u decembru je navedeno po prvih pet imena u kategorijama „Najpopularnija glumica“ i „Najpopularniji glumac“.

Prema objavljivanju publike na društvenim mrežama, Sila Turkoglu je bila osoba koja je primila najviše poruka od turskih glumica u mesečnom merenju koje je pokrivalo datume između 15. decembra i 15. januara. Glumica, kojoj se dive zbog svoje uloge Doge u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice Show TV-a, na vrhu je sa više od 2 miliona 150 hiljada poruka za mesec dana. Imena koja su je pratila bila su Melis Minkari, Su Burcu Yazgi Coskun i Lizge Comert iz ATV-jeve serije Kardeslerim / Moja braća. Na 5. mestu tabele tabele je Elcin Sangu, koja je na ekranu u seriji Cop Adam / Čiča Gliša na Star TV-u.

Halil Ibrahim Ceyhan, glumac dnevne serije Emanet koja se emituje na Kanalu 7, zauzeo je prvo mesto u kategoriji „Najpopularniji glumac“ u istom periodu. Sa brojem poruka od preko milion i 912 hiljada, njegov najbliži rival je Recep Usta, glumac serije Kardešlerim. Onur Seyit Yaran, još jedan mladi glumac iz iste serije, prati ova dva imena. Akin Akinozu, koji je na ekran došao sa TV serijom Tuzak / Klopka, zauzima 4. mesto na listi popularnosti za period od mesec dana. Yigit Kocak, još jedan glumac iz serije Kardeslerim / Moja braća, je na 5. mestu liste popularnosti na mrežama kada su u pitanju turski glumci od 15. decembra do 15. januara.

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

NOVO - Zapaženi rezultati turske serije Sahmaran | Šahmaran

By: TV Exposed