Ferit Aktug se vratio na TV ekrane posle serije Sefirin Kizi

Turski glumac Ferit Aktug je rođen 1978. godine i iako je studirao ekonomiju na Univerzitetu Dokuz Eylul, bio je zainteresovan za glumu.

Ferit Aktug se vratio na TV ekrane posle serije Sefirin Kizi

Foto Credits: IMDB

Svoju karijeru gradio je postepeno. Glumac, koji je postao popularan kao Efein brat, komesar Metin Kaygisız, u seriji Kavak Yelleri u svojoj glumačkoj avanturi koju je započeo 2002. godine, uklopio je mnoge projekte u svojoj karijeri koja traje godinama.

Glumac, koji se i danas pamti po liku Taylana u TV seriji Ufek Tefek Cinayetler, uspešno je tumačio i lik Bore u popularnoj TV seriji Sefirin Kizi. Posle serije Sefirin Kizi, glumac se ponovo vratio na ekran na Star TV-a, ovog puta sa TV serijom Ah Nerede.

Dok je seriju Ah Nerede, čija je prva epizoda emitovana prošlog petka, publika opisala kao uspešan projekat, pažnju je privukla i činjenica da je postojala serijska verzija istoimenog filma snimljenog 1975. godine.

Ferit Aktug, koji se pojavio sa likom Alija u ovoj novoj seriji, ponovo se susreo sa televizijskom publikom. Dok je 43-godišnji glumac predstavio svoje iskustvo za novu seriju Star TV-a, njegovi obožavaoci su srećni što se vratio na ekrane.

Dok jedan broj fanova komentariše na društvenim mrežama „Gledam seriju zbog Ferita Aktuga“, fanovi glumca sa sličnim porukama navode da je Ferit jedan od glavnih razloga zašto gledaju TV seriju Ah Nerede.

Kako se vama čini ova nova turska serija i Aktugova uloga?

View this post on Instagram

A post shared by Ferit Aktug (@feritaktug)

NOVO - Sinem Unsal serijom Gizli Sakli otvara nova vrata u karijeri

By: TV Exposed