Demet Ozdemir postala promotivno lice kampanje

U Turskoj, 1 od svakih 5 učenika na nivou osnovnog obrazovanja pogođen je zemljotresom 6. februara* (prema statistici Ministarstva prosvete), stotine hiljada učenika suočilo se sa rizikom da ne može da nastaviti školovanje.

Demet Ozdemir postala promotivno lice kampanje

Foto Credits: DiziCentral

Kampanja „Nastavi obrazovanje“ pokrenuta je u saradnji sa Fox-om i Turskom obrazovnom fondacijom kako bi učenici pogođeni katastrofom mogli da nastave školovanje.

U okviru projekta društvene odgovornosti, gde je zaštitno lice kampanje popularna glumica Demet Ozdemir, stvoren je poseban fond za stipendiranje studenata koji su pogođeni katastrofom da nastave školovanje.

Zaceljenje rana je lakše zajedno

Demet Ozdemir, koja se pojavila ispred kamere kako bi promovisala kampanju, rekla je o projektu za koji je dobrovoljno podržala:

„Doživeli smo ogromnu katastrofu i naša nacija je pokazala koliko je savesna. Verujem da to možemo iznova i iznova. Svaka pomoć koju pružite posebno je važna za našu budućnost i obrazovanje naše dece. Zaceljenje rana je lakše zajedno.“.

Objavljeni su posteri kampanje pokrenute kako bi se sprečilo prekid školovanja učenika pogođenih katastrofom na nivou osnovnog obrazovanja.

U objavljenim posterima i u promotivnom filmu projekta društvene odgovornosti koji će uskoro početi da izlazi, Demet Ozdemir poziva publiku da podrži Fond za stipendije za nastavak obrazovanja TEV-a kako snovi, nade i obrazovanje studenata u oblasti katastrofe ne bi bili prekinuti.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Objavljen trejler nove turske serije Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi

By: TV Exposed