Berk Oktay kao Firat u ambiocioznoj seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Prva promocija nove turske serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, jedne od ambicioznih produkcija ATV-a u novoj sezoni, koja je okupila Seray Kayu i Berka Oktaya, dodatno je povećala uzbuđenje.

Berk Oktay kao Firat u ambiocioznoj seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Foto Credits: Internet Haber

Deljenje Berka Oktaya na njegovom zvaničnom nalogu na društvenim mrežama uzbudilo je fanove glumca koji su željno čekali i čekaju ovu seriju. Deleći fotografiju svog lika, glumac je napisao poruku „Dobrodošao Firat!“.

Proteklih nedelja u Italiji je obavljano je snimanje TV serije Bir Kucuk Gun Isigi, u kojoj glavne uloge igraju Seray Kaya i Berk Oktay. Fotografije koje su podelili dvoje glavnih glumaca ukazivale su na to da bi Seray i Berk mogli biti veoma dobar par na sceni ovog projekta.

U prvoj video najavi serije, koja ima zanimljivu temu, vidimo da je lik koji tumači Seray Kaya izgubila supruga u saobraćajnoj nezgodi i saznala da njen muž, koji je preminuo nakon ove nesreće, ima ćerku. Dok srećan brak organizatorke venčanja po imenu Elif, koji je u seriji oživela Kaya, sa Hakanom, kog poznaje iz školskih godina, skreće pažnju, pažnju privlači i Berkov lik koji se u seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla zove Firat.

Nakon činjenica otkrivenih smrću njenog muža, saznaje se da je Elifin život potpuna bajka i da se potpuno druge činjenice drže u tajnosti. Lik Firata, kojeg igra Berk Oktay, s jedne strane podržava Elif u njenim teškim danima, a s druge, ispostavlja se da je on veliki deo tajne.

View this post on Instagram

A post shared by Berk Oktay (@brkokty23)

NOVO - U novoj sezoni serije Alparslan Buyuk Selcuklu nas očekuje dosta ratnih scena! (VIDEO)

By: TV Exposed