Danas svoj rođendan proslavlja turski glumac Erkan Kolcak Kostendil

Danas svoj 39. rođendan proslavlja glumac Erkan Kolcak Kostendil. Erkan je rođen 16. januara 1983. godine u mestu Bursa u Turskoj.

Danas svoj rođendan proslavlja turski glumac Erkan Kolcak Kostendil

Foto Credits: Karar

Erkan Kolcak Kostendil je jedan od onih glumaca čiji se povratak na TV ekrane očekuje sa velikim nestrpljenjem. Rođen je i odrastao u Bursi gde je završio i srednju školu. Tokom školskih dana igrao je fudbal za fudbalski klub Bursaspor koji je član elitnog ranga takmičenja u Turskoj. Karijeru je počeo ulogama u pozorišnim predstavama, a kasnije je izgradio kroz filmove i TV serije.

Dobitnik je nekoliko nagrada za nastup u kratkometražnim filmovima. Tokom 2009. godine napisao je i režirao seriju Mukadderat koju je objavio i online na društvenim mrežama.

Kao glumac se pojavio u 33 projekta. Uskoro se očekuju premijere njegovih novih filmova Bandirma Fuze Kulubu i Kiz meselesi. Poslednja serija na kojoj je radio mu je donela ogromnu popularnost. U pitanju je u poslednje vreme često pominjana TV serija Cukur u kojoj je glumio Saliha Kocovalija / Vartolua Saadettina.

Pored ovog projekta glumio je u serijama Gorunen Adam, Bir Deli Sevda, Familya, Muhtesem Yuzyil: Kosem i drugim. Prekretnica u njegovoj karijeri je bila serija Ulan Istanbul, gde je kroz lik Karlosa pokazao sav svoj glumački kvalitet.

Kada je reč o njegovom privatnom životu, Erkan Kolcak Kostendil je u braku sa koleginicom Cansu Tosun od 2018. godine. Iz toga braka imaju jedno dete, sina Marsela.

NOVO - Erdem Sanli u seriji Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta

 By: Milt-TV Exposed