Ya Cok Seversen / Ako voliš previše - energija osvaja, rejting demorališe!

Dvoje glavnih glumaca turske TV serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja se emituje na Kanalu D, veoma vredno rade.

Ya Cok Seversen / Ako voliš previše - energija osvaja, rejting demorališe!

Foto Credits: DiziCentral

Hafsanur Sancaktutan i Kerem Bursin, koji tumače glavne uloge u ovoj TV seriji, koji su u intenzivnom procesu tokom snimanja projekta, takođe su aktivno uključeni u objave na društvenim mrežama kako bi projekat bio što zapaženiji.

Set serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše je već veoma intenzivan i ekipa zaista naporno radi da završi scene i proizvede epizodu svake nedelje. Dok vrućina stvara problem, niska gledanost serije takođe demorališe.

Međutim, i neverovatne stope interakcije na društvenim mrežama i ponos što je serija počela da stiže u 20 zemalja u inostranstvu povećavaju motivaciju tima.

Energija glavnih glumaca osvaja

Teško je ne diviti se energiji Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutaa, dok je demoralisanje zbog niske ocene s jedne strane i intenzivni rad s druge strane!

Zato što je dvojac dao sve za uspeh projekta. Na setu se snimaju intenzivne scene, daju se intervjui i proizvodi se sadržaj kako bi se serija istakla na društvenim mrežama.

Ceo ovaj proces se odvija pred očima publike. U novoj epizodi serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše glumci su se pre neki dan zabavljali u luna parku i u njemu snimali scene.

Očekuje se da će pažnju privući divne scene Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan u vrtešci koje će biti objavljene u novoj epizodi. Duo se takođe trudi da impresionira obožavaoce serije tako što lepo pozira zajedno.

Dok efekat TV serije Ya Cok Seversen prevazilazi granice matične zemlje, na fotografijama se takođe vidi da je na setu vladala prijatna atmosfera za ekipu i glumce.

NOVO - Sinem Kobal spremna za povratak na set, čita ponuđene scenarije!

By: TV Exposed