Sinem Kobal spremna za povratak na set, čita ponuđene scenarije!

Turska glumica Sinem Kobal već dugo živi životom daleko od seta. Činjenica da je napravila dugu pauzu u glumačkoj karijeri ne znači da su je fanovi zaboravili.

Sinem Kobal spremna za povratak na set, čita ponuđene scenarije!

Foto Credits: Internet Haber

Sinem Kobal, koja se udala za Kenana Imirzalioglua 2016. godine, rodila je nakon toga svoje prvo dete Lalin.

Poznata glumica, koja je 2022. rodila drugu ćerku Lejlu, u ovom periodu nije bila uključena ni u jedan projekat.

Rođena 1987. godine, glumica je dugo godina glumila u projektima u bioskopu i TV serijama.

Poznata po TV seriji Dadi / Dadilja, koja je emitovana 2001. i 2002. godine, glumica je napravila dobru karijeru učestvujući u mnogim projektima do 2017. godine. Međutim, odlučila je da ne učestvuje u projektima 7 godina nakon što se udala i kasnije postala majka.

Sinem Kobal je u intervjuu za Instyle magazin rekla da je spremna da se vrati na setove. Glumica je izmedju ostalog izjavila:

„Počela sam da čitam scenarije. Vratiću se kada pronađem priču koja će me oduševiti“, dajući tako snažnu poruku svojim fanovima.

Ne bi bilo pogrešno reći da postoji baza fanova koji željno čekaju da se Sinem vrati u TV serije.

Zanimljive izjave u novom intervjuu

Glumica, koja je takođe skrenula pažnju na svoje izjave u časopisu, izgovorila je zanimljive rečenice na različite teme. Evo nekih od tih izjava:

„Osećam da smo svi povezani i da smo jedno u univerzumu. Mislim da svako od nas utiče jednako, svi utičemo jedni na druge.”.

 „Morala sam da naučim da se zaštitim i da upravljam procesom promene u najotvorenijim i najčistijim dobima kao što su detinjstvo i adolescencija.”.

 „Kada pogledam čašu napola punu, tu je sreća što radim posao koji volim i osećam da pripadam, i što sam rano otkrila mnoge stvari o sebi.”.

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

NOVO - Ceren Karakoc – Publika zna sve! Zahvaljujući njima smo tu gde jesmo!

By: TV Exposed