Da li će Sila Turkoglu preko Doge pokazati žensku moć?!

Jasno je da se fanovima Sile Turkoglu veoma dopao lik Doge u prvoj sezoni, a bilo je i kritika da je pala u drugi plan u priči serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Da li će Sila Turkoglu preko Doge pokazati žensku moć?!

Foto Credits: DiziCentral

Situacija u kojoj se nalaze likovi Doga i Fatih, koji su drugačiji odraz muško-ženskih odnosa, nalazi se u tački koja utiče na gledanost serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Obožavaoci Sile Turkoglu takođe traže da lik Doge pokaže svoju žensku moć.

Scenaristi serije Kizilcik Serbeti takođe su napravili različite aranžmane kako bi se lik još više istakao u drugoj sezoni.

Veliki test

Sila Turkoglu će se suočiti sa velikim testom u karijeri sa svojim likom Dogom u novoj eri. Publika željna snažnih ženskih likova takođe željno iščekuje nastup mlade glumice.

Govoreći o seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja je svoju drugu sezonu započela 31. epizodom, Sila Turkoglu je izjavila:

„Biće to teška sezona za Dogu. Moraće da bude veoma jaka i da se bori. Zato što sada u njenom životu postoji beba. Dogu čeka težak proces…”.

Iz ovih reči se razume da lik Doge u seriji čeka veoma teško okruženje. Naravno, lik Fatiha će nastaviti svojim putem kao osoba koja će najviše uticati na Dogu u smislu integriteta priče.

NOVO - Serija Yali Capkini oduvala Kizilcik Serbeti na početku nove sezone!

By: TV Exposed