Ozge Yagiz – preko serije Sol Yanim do zvezda?

Prema pisanju turskih medija, mlada glumica Ozge Yagiz dobila je životnu priliku. Potpisivanjem ugovora za rad u seriji Sol Yanim / Moja leva strana, glumica je sebi otvorila vrata za veliku scenu. Ukoliko serija ostvari uspeh kakav joj se predviđa, Ozge bi mogla da postane nova zvezda turskih TV serija. Yagiz se vratila na TV ...

Ozge Yagiz – preko serije Sol Yanim do zvezda?

Prema pisanju turskih medija, mlada glumica Ozge Yagiz dobila je životnu priliku.

Potpisivanjem ugovora za rad u seriji Sol Yanim / Moja leva strana, glumica je sebi otvorila vrata za veliku scenu. Ukoliko serija ostvari uspeh kakav joj se predviđa, Ozge bi mogla da postane nova zvezda turskih TV serija.

Yagiz se vratila na TV ekrane serijom Sol Yanim. To može predstavlja značajan iskorak u njenoj karijeri, jer je reč o seriji koja se emituje svakoga dana. Podsećamo da je Ozge započela svoju karijeru upravo jednom takvom serijom - Yemin. Yemin / Zakletva je ostvarila sasvim zadovoljavajući rezultat u sezonama u kojima je Ozge glumila. Glumica je napustila taj projekat, a sve se čini da je donela dobru odluku.

Serije koje se emituju svakog dana ne mogu da se bore sa rejtingom najpopularnijih TV serija u Turskoj. Ipak, ukoliko uspeh serije bude na dobrom nivou, to znači da će svi veliki i poznati producenti imati u vidu glumicu i njen nesporan talenat.

NOVO - Tolga Saritas o seriji Ariza

By: TV Exposed