Najava serije Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav obećava dobru priču!

Objavljen je prvi trejler za novu Fox TV seriju pod nazivom Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav i uzbuđenje publike je poraslo.

Najava serije Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav obećava dobru priču!

Foto Credits: DiziCentral

Kao glavni par u novoj TV seriji Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav izdvojiće se Deniz Can Aktas i Miray Daner.

Međutim, serija ima efektnu glumačku ekipu. U glumačkoj ekipi serije je i veoma iskusno ime poput Mesuta Akuste, koji može da preuzme bilo koju ulogu. Pored toga, još jedno važno ime, Esra Dermancioglu, koja je godinama činila čuda u lošim ženskim ulogama, igra jednu od glavnih ulogu u seriji Hudutsuz Sevda.

Mladi glumci kao što su Biran Damla Yilmaz, Burak Sevinc, Naz Cagla Irmak i Alp Akar su takođe imena vredna pažnje u timu.

Pozitivne reakcije

Reakcije na prvi trejler serije Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav, koja će publici doneti dramsku priču, deluju veoma dobre.

Serija Hudutsuz Sevda, koja je nakon objavljivanja trejlera dobila veliku podršku publike na društvenim mrežama i Youtube-u, obećava da će predstaviti drugačiju priču.

„Sve velike priče počinju na dva načina. Ili neko ide na put ili stranac dođe u grad.”.

Nova TV serija Hudutsuz Sevda, koja je počela ovim rečima, izdvojiće se kao osvetnička priča. Takođe ćemo imati priliku da osetimo da je ljubav neizbežna pojava u ovoj seriji.Kada i ljubav i osveta postanu glavna tema priče serije, pojaviće se uzbudljive scene.

Nova serija Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav, u kojoj ćemo gledati osvetničku priču Halila Ibrahima, koji će poludeti ubistvom žene koju voli, kreće uskoro na Fox TV-u.

Datum premijere biće poznat u danima koji slede.

NOVO - Ozge Ozberk se vraća na TV ekrane serijom Dilek Tasi / Kamen želja

By: TV Exposed