Strah zbog ranog finala serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar

Činjenica da serija Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar, koja se emituje na ekranima Fox TV-a utorkom uveče, nije bila na željenoj tački gledanosti, bio je događaj koji je uznemirio fanove serije.

Strah zbog ranog finala serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar

Foto Credits: DiziCentral

Peta nova epizoda serije, u kojoj glavne uloge igraju Dilan Cicek Deniz i Serkay Tutuncu, biće prikazana u utorak, 27. septembra, a svi se pitaju kakvi će biti rezultati rejtinga.

Emitovanje serije na Fox TV-u je najvažniji faktor koji povećava zabrinutost zbog ranog finala. Jer, Fox TV je mnogo puta u protekle dve sezone pokazao da ni na koji način neće podržati seriju sa slabim performansama.

Ljubitelji serije Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar takođe smatraju da bi peta epizoda, koja će izaći ove nedelje, možda mogla biti prekretnica. Jer ako gledanost serije i dalje bude niska, nije jasno kakvu će odluku doneti rukovodstvo kanala. Zato ocena pete epizode ​​serije Kusursuz Kiraci može biti poslednja šansa pre nego što se donese odluka.

Dramska serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, koja je počela na ATV-u prošle nedelje, imala je veoma dobar početak. Odraz ovog snažnog debija bio je pad gledanosti drugih serija. Kao i serije Baba / Otac i Uc Kiz Kardes / Tri sestre, pažnju je privukla i serija Savršeni stanar odnosno slabiji rejting. Ako se ova situacija nastavi, zabrinutost zbog rane konačne odluke Fox TV-a za seriju navodi mnoge fanove na razmišljanje.

Peta, nova epizoda turske TV serije Kusursuz Kiraci biće emitovana na Fox TV-u u utorak, 27. septembra u 20.00, a gledanost bi mogla da bude odlučujuća za budućnost projekta.

NOVO - Riza Kocaoglu predstavio svoj novi imidž iz serije Tuzak / Klopka (FOTO)

By: TV Exposed