Turska serija Iyilik / Dobrota, loš start, šta dalje?!

Svojom pričom sličnom seriji Yasak Elma u kojoj do izražaja dolaze intrige, obmane i zabranjena ljubav, Iyilik / Dobrota je petkom uveče na Fox TV-u počela da se sastaje sa publikom. Sa prvom epizodom emitovanom 29. aprila videlo se da serija nije privukla veliku pažnju.

Turska serija Iyilik / Dobrota, loš start, šta dalje?!

Foto Credits: IMDB

Nizak rejting nove turske TV serije Iyilik / Dobrota, koja se sastala sa publikom nakon finala u 42. epizodi serije Ask Mantik Intikam, nije prošao nezapaženo. Gledanost ispod proseka u prvoj epizodi serije, u kojoj glume Ismail Demirci, Hatice Sendil, Sera Kutlubey i Perihan Savas, pokrenula su pitanja za budućnost, odnosno opstanak ovog projekta.

Serija Iyilik je bila deveta u total kategoriji rejtinga, deseta u AB i osma u ABC1. Bez obzira na radnju koja podseća na onu u projektu Yasak Elma, serija Dobrota jednostavno nije privukla dovoljno pažnje.

Serija Zabranjena jabuka takođe je puna intriga i milioni gledalaca gledaju priču u kojoj obmana nikad ne nedostaje. Međutim, kao glavna razlika se navodi i to što u projektu Yasak Elma publika može da gleda mnoge scene sa osmehom.

Postoji je drugačija komunikacija između Zabranjene jabuke i publike, a ova situacija traje već 5 sezona. Serija Dobrota je bila predstavljena sa svojom temom sličnom kao što je Zabranjena jabuka, ali odraz serije na društvenim mrežama nije bio baš dobar.

Komentari koji govore „Nije lako biti kao Yasak Elma“ preplavili su društvene mreže. U komentarima publike predviđa se da će serija, uprkos svemu, svojom tematikom privući mnogo gledalaca i da će od druge epizode ​​doći do uspona.

Gledanost druge epizode ​​serije, koja će biti emitovana u petak, 6. maja, biće veoma važna za budućnost ovog projekta…

NOVO - Da li će se serija Baba / Otac vratiti na dobar put?!

By: Milt-TV Exposed