Riza Kocaoglu predstavio svoj novi imidž iz serije Tuzak / Klopka (FOTO)

Snimanje turske TV serije Tuzak / Klopka, koja se sprema za prikazivanje na tv8 nastavlja se punom parom. Talentovani glumac Riza Kocaoglu je u glumačkoj postavi projekta Tuzak, u kojem glavne uloge tumače Akin Akinozu i Bensu Soral.

Riza Kocaoglu predstavio svoj novi imidž iz serije Tuzak / Klopka (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Još se pamti lik poi menu Alico u TV seriji Cukur / Jama, u kojoj je glumac fascinirao publiku. Kocaoglu različitim likovima koje je igrao u svakom projektu oduševljava publiku. Riza Kocaoglu je takođe dao život uticajnom liku u Netflixovoj seriji Zeytin Agaci / Maslinovo drvo.

Glumac je fanovima predstavio svoj lik u novoj TV seriji Tuzak u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu. Čini se da će Riza Kocaoglu izaći pred publiku u potpuno drugačijoj ulozi u projektu Tuzak / Klopka sa svojim imidžom u naočarima. Objava je dobila veliki broj lajkova i zainteresovala njegove pratioce.

Aytac Cicek sedi u rediteljskoj fotelji ove nove turske serije, za koju se očekuje da počne svoju ekransku avanturu krajem septembra ili početkom oktobra. Scenario serije su napisali i pišu Eylem Canpolat, Aysenur Sik i Ali Yorukoglu.

U seriji Tuzak / Klopka, koji ima zanimljivu priču, ispričana je osvetnička priča. Akin Akinozu, koji će se vratiti na ekrane nakon serije Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, igraće u seriji advokata po imenu Umut. Njegova partnerka na sceni biće Bensu Soral, koja je poslednju ulogu imala u seriji Cam Tavanlar / Stakleni plafoni.

NOVO - Irem Helvacioglu o ljubavnom životu i pomirenju sa dečkom

By: TV Exposed