Pohvale za seriju Gaddar | Nemilosrdni i na društvenim mrežama

Nova serija Fox TV-a Gaddar | Nemilosrdni, koju potpisuje Ay Yapim, koja je na ekranima okupila Cagataya Ulusoya, Sumeyye Aydogan i Onura Saylaka, dobila je dobre ocene publike svojom prvom epizodom emitovanom u petak uveče.

Pohvale za seriju Gaddar | Nemilosrdni i na društvenim mrežama

Foto Credits: Dizilah

Serija Gaddar | Nemilosrdni, koja je bila veoma gledana sa svojim reprizama, postigla je veliki uspeh na društvenim mrežama dostigavši skoro 5 miliona pregleda na Youtube-u, jednoj od najvažnijih digitalnih platformi, u roku od 2 dana.

Haštag #Gaddar je satima bio na TT listi kako u Turskoj tako i širom sveta.

Interesovanje obožavalaca za seriju, koja je zauzela prvo mesto u YouTube-u trendovima, takođe je bilo intenzivno.

Ogroman broj pregleda

Interakcija specijalnih video snimaka koje su pripremili fanovi na Tviteru, sada poznatog i kao X, premašila je 63,5 miliona.

Vidimo da postoji velika podrška, posebno od navijača Cagataya Ulusoya, u okruženju društvenih mreža. Ulusoyevi fanovi, kojima se takođe dopala nedavno objavljena TV serija Kubra na Netflixu, takođe dele veoma pozitivne komentare na društvenim mrežama za seriju Gaddar.

Originalna muzika serije, koja je ponovo na dnevni red dovela pesmu Erkina Koraja „Gaddar“, takođe je bila veoma cenjena od publike.

U seriji Gaddar | Nemilosrdni, koja je posle mnogo godina vratila na TV ekrane Cagataya Ulusoya i Onura Saylaka, njihove zajedničke scene bile su među najpopularnijim scenama na društvenim mrežama.

NOVO - Gokhan Alkan dobio novo priznanje

By: TV Exposed