Počelo snimanje turske serije Iki Yabanci / Dva stranca

Najvažniji razvoj događaja u novoj turskoj TV seriji Iki Yabanci / Dva stranca o kojoj se dugo pričalo dogodio se.

Počelo snimanje turske serije Iki Yabanci / Dva stranca

Foto Credits: IMDB

Počeo je rad na snimanju serije Iki Yabanci / Dva stranca, kao što je i najavljeno. Duo Burak Deniz i Hande Ercel ponovo se okupio u novoj priči.

Poznati par se ranije pojavio zajedno u romantičnoj humorističnoj seriji Ask Laftan Anlamaz i zauzeo mesto u mislima publike kao veoma dobar serijski par.

Proteklih dana Burak Deniz je rekao da će snimanje uskoro početi u seriji Iki Yabanci, a najavljeni razvoj se desio.

Hande Ercel je, s druge strane, iznenadila svoje fanove rekavši da njen novi projekat još nije razjašnjen prethodne nedelje.

Međutim, ispostavilo se da je poznata glumica želela da sakrije dešavanja oko projekta kako ne bi iznosila detalje. Oni koji željno iščekuju seriju Iki Yabanci možda će istaći impresivnu harmoniju Hande Ercel i Buraka Deniza. Neki gledaoci će obratiti pažnju na uzbudljivu priču serije koju je napisao Ethem Ozisik.

Neslihan Yesilyurt kao rediteljka

Međutim, postoji još jedan detalj koji je veoma bitan faktor za uspeh projekta. Ime tog faktora je rediteljka Neslihan Yesilyurt. Mnogi gledaoci slavnu rediteljku pamte po velikom uspehu u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka.

Yesilyurt, koja je sedela u rediteljskoj fotelji u prve 4 sezone ove serije, kasnije je postala zadužena za  seriju Sadakatsiz / Neveran i ovaj projekat je imao veliki uspeh.

Sada se mora reći da je poznata rediteljka na početku serije Iki Yabanci i da je ona kao  osoba sa visokim nivoom televizijskog iskustva važna šansa za ovaj projekat.

NOVO - Evrim Alasya – Imam predrasude!

By: TV Exposed