Evrim Alasya – Imam predrasude!

Evrim Alasya, koja privlači pažnju svojim likom Kivilcim u TV seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, nastavlja da očarava svoje fanove svojim uspešnim nastupom.

Evrim Alasya – Imam predrasude!

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja je takođe imala i ima veoma dobro partnerstvo sa Barisom Kilicem, čini se da je jedan od arhitekata uspeha sa svojom uticajnom pozicijom u priči ove turske serije.

TV serija Kizilcik Serbeti je projekat koji može dostići dvocifrene stope u grupama rejtinga AB i ABC1 i spada među najuspešnije produkcije sezone.

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja može da dovede na ekran milione gledalaca, čak i ako ne dostiže dvocifrene stope u total kategoriji rejtinga, uspela je da postane jedno od najgledanijih ostvarenja ove sezone.

S nestrpljenjem se očekuju i scene Omera i Kivilcim, koje igraju Evrim Alasya i Bariš Kilic. Prijateljstvo njihov dvoje, visoka energija i njihove refleksije na društvenim mrežama i štampi još jednom otkrivaju važnost iskustva.

Balans

Evrim Alasya je nedavno izjavila da je jedan od najboljih izraza koji je opisuju - balans. Glumica je rekla:

Mogu reći da je ravnoteža reč koja me najbolje opisuje. Pridajem veliku važnost uravnoteženosti u životu. Rekla bih i raznolikost. Takođe volim da budem šarena. I luda, pozitivno.”.

Priznajući da ima predrasude, glumica je napomenula da je svesna i da se trudi da te predrasude razbije. Glumica je rekla: „Postoje ljudi bez predrasuda! Ima nekih kojih sam svesna i pokušavam da ih slomim, ima nekih koje još uvek ne mogu da slomim.“.

View this post on Instagram

A post shared by Evrim Alasya (@mujdevrim)

NOVO - Da li će serija Cop Adam / Čiča gliša dobiti drugu sezonu?!

By: TV Exposed