Kazne za serije Yasak Elma i Yargi!

Turski državni cenzor RTUK je često nemilosrdan. Proveravaju svaku scenu iz svake epizode turskih serija.

Kazne za serije Yasak Elma i Yargi!

Foto Credits: Dizilah

Ljudi iz RTUK-a su zaista predani svom poslu. Doslovno isprate svaki sadržaj koji se emituje na TV ekranima i po potrebi deluju. Ovaj put pronašli su sporne scene u dve turske televizijske serije. Kažnjena je serija Yasak Elma zbog kako se navodi promocije intimnih odnosa van braka i nedostatka moralnih vrednosti. Ove stvari se u Turskoj veoma ozbiljno shvataju, pa reakcija, odnosno kazna koja je izrečena ni ne čudi.

Druga serija koja je kažnjena je serija Yargi / Presuda. U njoj su prikazane scene nasilja koje kako se navode prekoračuju ono na šta je narod u Turskoj navikao.

Ove izrečene kazne neće u mnogome uticati na samo emitovanje serije. Producenti nekada i svesno rizikuju da budu kažnjeni jer zanimljiva radnja nekada jednostavno mora da prikaže i tako neke sporne scene.

Kada je serija Yargi u pitanju, razloga za brigu nema. Pripreme za sezonu dva su već u toku i u narednom periodu ćemo imati više informacija na tu temu. Ono što je izvesno da ćemo u njoj i dalje gledati Ceylin i Ilgaza, odnosno Pinar Deniz i Kaana Urgancioglua.

NOVO - Najpopularniji likovi iz turskih TV serija u januaru 2022. godine

 By: Milt-TV Exposed