Mladi glumac Burak Yoruk napao vozača autobusa!

Turska štampa je prenela nove vesti koje su pomalo iznenadile, neke i šokirale. Ovog puta u centru pažnje je mladi glumac Burak Yoruk, a vesti su potkrepljene video snimkom.

Mladi glumac Burak Yoruk napao vozača autobusa!

Foto Credits: Haberler

Na video snimku koji je objavljen u turskim medijima se vidi kako glumac Burak Yoruk napada vozača autobusa. Vrlo brzo je intervenisala i policija i sprečen je neki dalji sukob. Policija je kako pišu mediji Buraka pustila, odnosno nije ga privela, ali je ovaj mladi glumac dobio ozbiljno upozorenje. Yoruk se ubrzo odaljio sa lica mesta.

Poznat je i razlog ovog sukoba. Tokom saobraćajne gužve vozač autobusa je probao da “iseče” automobil koji je vozio Burak, koji je zbog toga burno reagovao i želeo da se fizički obračuna sa vozačem. Srećom, sve se brzo smirilo i bez posledica…

Burak Yoruk je rođen 1995. godine, ali njegove mlade godine ne bi smele da budu opravdanje za nasilničko ponašanje. Glumac iza sebe ima 12 projekata. Poslednja serija u kojoj smo ga gledali je Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta. U tom projektu je glumio Cinara Yilmaza.

Pre nje, pojavio se u projektima Baraj u kojem je glumio Tarika, 4N1K u kojoj je tumačio lik Barisa. Imao je uloge i u projektima Dayan Yuregim, Ben Onu Cok Sevdim, 20 Dakika i drugim.

NOVO - Kerem Bursin dobio novo priznanje

By: Milt-TV Exposed