Burcu Kiratli se vraća novom TV serijom

Turska glumica Burcu Kiratli potpisala je ugovor za novu ulogu. Prenosimo ono šta je do sada poznato o ovom projektu.

Burcu Kiratli se vraća novom TV serijom

Foto Credits: RiriNano

Burcu Kiratli je potpisala ugovor sa kompanijom O3 Medya za njihovu novu seriju. Reč je projektu pod nazivom Kara Orman / Crna šuma. Burcu će u ovoj novoj seriji koja će biti emitovana na kanalu Fox TV tumačiti glavnu ulogu, a njen lik u radnji serije će se zvati Karaca. Ostatak glumačkog kadra, kao i više informacija o tome ko će biti njen partner u projektu će biti poznato u danima koji slede.

Radnja serije Kara Orman / Crna šuma počinje tragičnom nesrećom. Život herojine Karace će se promeniti iz korena nakon jednog misterioznog ubistva. Sam kratak opis radnje ove nove turske serije je privukao dosta pažnje, a vrlo brzo ćemo imati i više informacija na ovu temu.

Biće to osmi projekat u karijeri Burcu Kiratli. Poslednja TV serije na kojoj je radila bila je Ask ve Mavi, u kojoj je 2018. godine u 78 epizoda tumačila lik Mavi. Ljubiteljima turskih TV serija poznata je i kao Gokce iz popularne istorijske serije Dirilis: Ertugrul. Pojavila se i u projektima Peri Masali, Elde Var Hayat i drugim.

Uskoro ćemo je dakle gledati u novoj seriji Fox TV-a, u kojoj će tumačiti glavnu žensku ulogu.

NOVO - Počelo snimanje nove turske vojne serije 9 Oguz | Deveti sin

By: TV Exposed