Serija Ataturk privlači sve više pažnje (VIDEO)

Veliko uzbuđenje je izazvala prva promocija turske serije Ataturk koju priprema Disney plus, koja je davno počela sa pripremama.

Serija Ataturk privlači sve više pažnje (VIDEO)

Foto Credits: Haberler

Pažnju je privukla sličnost Arasa Buluta Iynemlija, koji je tumačio Ataturka, sa velikim vođom u vidu promocije koja je objavljena na društvenoj mreži naloga digitalne platforme. Činjenica da je prvi put podeljena slika o projektu, koji je mnogo puta stekao ime, povećala je uzbuđenje svih. Nastavlja se snimanje serije u kojoj glumi Aras Bulut Iynemli, koja govori o životu velikog vođe Mustafe Kemala Ataturka, osnivača Turske Republike.

Uvodni video o seriji, Arasa Buluta Iynemlija na njegovom Instagram nalogu privukao je dosta interesovanja, a glumac je u opisu napisao „Bodež koji je neprijatelj zabio u srce domovine, srećni crni metal koji će sigurno spasiti biće pronađen. Originalna serija je objavljena sa napomenom „Samo na Disney+ 2023. godine, na 100. godišnjicu Republike Turske.“.

Prvi trejler serije Ataturk je za kratko vreme pogledan više od milion puta na Youtube. 10. avgusta 1915. godine, kada se vodio Dardanelski rat, ushićeno su se osećali oni koji su gledali slike sa Conk Bayirija u Galipolju. Velika priča o Mustafi Kemalu, koji je jurio ispred svoje vojske sa mačem protiv neprijatelja i promenio sreću jednog naroda vukavši za sobom svoje vojnike, postala je projekat koji su milioni ljudi željno iščekivali.

Serija Ataturk je takođe opisana kao serija koja može prouzrokovati da Dissney Plus raste u Turskoj i širi se na širu publiku.

Evo i pomenute video najave.

NOVO - Ozge Gurel o sebi i novoj seriji Sipahi

By: TV Exposed