Potpuno novi proces u seriji Camdaki Kiz!

Dok idemo korak po korak ka kraju u TV seriji Camdaki Kiz, koja se emituje četvrtkom uveče, veoma smo radoznali šta će se dalje dešavati u priči.

Potpuno novi proces u seriji Camdaki Kiz!

Foto Credits: IMDB

Tragedija otkrivena smrću lika Gulcihan veoma je pogodila publiku. Nakon što je priča ušla u novi proces vremenskim skokom, obožavaoce serije Camdaki Kiz ispunio je novi talas uzbuđenja prema finalu.

Saznavši da je njen otac Metin, Nalan je počela da se izoluje od muškaraca. Nakon što Sedat sazna za Hayrija i Nalan, u novim epizodama serije očekuju se zanimljiva dešavanja.

Reakcija publike na lik Hayrija u TV seriji Camdaki Kiz nastavlja da raste. Treba napomenuti da je uspešna glumačka izvedba Cihangira Ceyhana takođe pokrenula ovaj proces.

Šta će se desiti do kraja?!

Na fanove serije, koji su iznervirani zbog Hayrija, gledaju kao na rezime onoga što će postati osoba koja stekne novac a nije ga imala. Neophodno je da se kroz lik Hayrija, koji ima novac, ali nema ličnost, iskažu veoma različita osećanja.

Očekuju se i rezultati velike promene u karakteru Sedata nakon dvogodišnjeg vremenskog skoka u seriji. U ovom trenutku se očekuju novi događaji. Konkretno, kakav će se proces doživeti između Sedata i Nalan, čini se da je ovo pitanje jedan od detalja koji publiku najviše zanima.

I dok lik Sedata uz podršku psihologa iscrtava sebi novi put, čini se da publika u narednom periodu neće moći da preboli uticaj lika kojeg igra Feyyaz Serifoglu.

Iako je veoma radoznalo šta će se desiti u finalu turske serije Camdaki Kiz, moguće je predvideti da će interesovanje za poslednje epizode ​​serije ponovo biti veoma veliko.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Serija Maviye Surgun / Plavi kavez je veoma ambiciozan projekat!

By: TV Exposed