Serija Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza pravi finale sezone

Na Fox TV-u se desila situacija da će serija Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza desetom epizodom završiti sezonu i vratiti se na ekrane na leto.

Serija Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza pravi finale sezone

Foto Credits: Haberler

Desetu epizodu serije Tacsiz Prenses Fox TV najavljuje sa izrazima "finale sezone". Pa, iako činjenica da serija nije dobila dovoljno gledanosti u ovako užurbanom periodu, da li je razumno misliti da će u letnjem periodu dobiti bolju podršku gledalaca sa mnogo nižom stopom?

Naravno, sada je za očekivati da serija Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza završi sezonu i vrati se na ekrane na leto. Međutim, dovodi se u pitanje i realnost ove strategije. Pošto je serija dramska priča, uprkos veoma impresivnom glavnom glumcu kao što je Ismail Hacioglu, nije mogla da privuče preveliku pažnju na ekranu utorkom uveče, odnosno nije mogla da se izbori za dobru gledanost.

Finale sezone danas, a nastavak tokom leta?!

Serija će se 10. put emitovati na ekranu Fox TV-u u utorak, 28. marta, a ukoliko informacije budu tačne nastaviće se sa mesta gde je stala tokom letnjeg perioda.

Ako se projekat nastavi od leta, mnogi glumci i imena iz tima će možda želeti da napuste seriju sa novim ponudama. Jer projekti na turskom tržištu TV serija napreduju tako brzo i postoji toliko intenzivna produkcija da će ekipa TV serije Tacsiz Prenses / Nekrunisana princeza ponovo biti na snimanju na leto bez ikakvih gubitaka, a da li bi bilo ispravno reći da planovi neće biti poremećeni?

Ostaje da vidimo da li će serija biti nastavljena kao što je sada najavljeno i ako da, da li će to biti u istoj glumačkoj ekipi…

NOVO - U nedelju je finale serije Basim Belada / U nevolji

By: TV Exposed