Demet Ozdemir je majstorica glume!

Demet Ozdemir uspela je da bude prva u nedelji od 9. do 15. maja na listi „najpopularnijih turskih glumica“.

Demet Ozdemir je majstorica glume!

Foto Credits: DiziCentral

U ovoj studiji, koju redovno svake nedelje sprovodi Adba TV, uzimaju se u obzir interakcije imena glumica iz Turske na Tviteru tokom cele nedelje.

Demet Ozdemir, koja se sredom uveče pojavila pred publikom sa TV serijom Adim Farah, naišla je na široku podršku svojih fanova na društvenim mrežama nakon što je ovaj projekat izašao na ekran.

Kao odraz ove podrške, glumica, koja je pokazala nagli uspon na listi „najpopularnijih glumica“ u Turskoj, uspela je da prestigne Su Burcu Yazgi Coskun i Silu Turkoglu, koje su se do sada takmičile za prvo mesto u ovoj temi, i to duže vreme.

Demet Ozdemir je postala najpopularnija turska glumica na društvenim mrežama u nedelji od 9. do 15. maja, sa 38 hiljada 900 poruka. Njena najbliža rivalka bila je Sila Turkoglu, koja igra Dogu u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice. Su Burcu Yazgi Coskun, koja igra Asiye u TV seriji Kardeslerim, koja je pala na treće mesto na listi, dugo nikome nije prepuštala prvo mesto na ovoj listi.

Kvalitet i podrška

Podrška obožavatelja Demet Ozdemir, koja je dostigla veoma visok nivo, čini se da je odnela glumicu do vrha.

Ono što je važnije od ovih podataka sa društvenih mreža jeste utisak koji Demet ostavlja na TV ekranima. Ulogom Farah u seriji Zovem se Farah, Ozdemir je još jednom pokazala svoj raskošan glumački talenat i ogroman kvalitet.

Sve to govori u prilog onome što mnogi tvrde – Engin Akyurek je majstor glume, a Demet Ozdemir majstorica!

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Engin Akyurek je majstor glume!

By: TV Exposed