Serra Ariturk spremna za novi projekat

Mlada glumica Serra Ariturk je prošlog leta preuzela glavnu ulogu u TV seriji Kanala D Askin Tarifi / Recept za ljubav. Glumica, koja je delila glavnu ulogu sa Kadirom Doguluom, takođe je privukla veliku pažnju jer joj je to bila prva TV serija.

Serra Ariturk spremna za novi projekat

Foto Credits: IMDB

Iako priča nije bila dugotrajna, Serra Ariturk je svojim uspešnim nastupom u ovoj seriji ostavila snažan utisak.

Serra Ariturk, koja nije viđena oko godinu dana na ekranima i koja je s vremena na vreme bila predmet dnevnog reda časopisa o svom privatnom životu, odlučila je da se ponovo vrati na ekran. Mlada glumica je rekla da je za nju počeo naporan period.

Ariturk je rekla: „Malo sam zauzeta ovih dana. Probe su počele, serija dolazi.”. Najavljujući da će učestvovati u projektu koji će se emitovati na jednoj od digitalnih platformi, Ariturk nije želela da iznosi detalje o svojoj novoj seriji.

Serra, koja je poznata po svojim muzičkim delima, ali i po glumi, rekla je da će u tom pogledu imati iznenađenja za svoje pratioce. Glumica je izjavila: „Imam novu pesmu koju treba da objavim, u toku su pripreme.”.

Serra Ariturk je dodala da je otpevala sopstvenu kompoziciju i da će to biti pop pesma RMB, kao i da je imala intenzivan period priprema i za seriju i za spot.

NOVO - Ayca Aysin Turan i zaljubljeni pogled o kojem svi pričaju!

By: TV Exposed