Reha Ozcan najavio upečatljiv start nove sezone serije Uc Kiz Kardes

Uspeh prve sezone serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, adaptirane po istoimenom romanu Iclal Aydin, osvojio je priznanje svih.

Reha Ozcan najavio upečatljiv start nove sezone serije Uc Kiz Kardes

Foto Credits: IMDB

Kao iskusna imena, glavne uloge dali su Reha Ozcan i Iclal Aydin. Almila Ada, Ozgu Kaya, Berker Guven i Melisa Berberoglu takođe su preuzeli glavne uloge i odlično su se snašli u ovoj seriji.

Dok je serija Tri sestre bila jedno od najuspešnijih dela sezone, svojim scenarijem je duboko uticala na publiku. Očekuje se da će serija, koja se fokusira na živote 3 sestre, napraviti mnogo bolji skok u rejtingu u drugoj sezoni. Reha Ozcan je objavio i prve informacije o seriji, čija druga sezona planira da počne u septembru.

Poznati glumac, koji je još jednom uspešno igrao u svom liku Sadika, rekao je:

„Početak sezone će imati odjek kao bomba. Čitao sam prve detalje serije, počeće sa veoma lepim iznenađenjima.”.

Iz reči Rehe Ozcana se razume da prve informacije iz scenarija druge sezone serije stižu do glumaca i da su pripremljeni prema ovom novom periodu u smislu razvoja likova u novoj sezoni.

Najavljujući da će serija početi puna iznenađenja, iskusni glumac je tako dao i prvu dojavu o nastavku serije Tri sestre.

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre susrela se sa publikom u drugoj polovini prošle sezone. Očekuje se da će u novoj sezoni serija, za koju se očekuje da bude na ekranu od septembra, pogoditi mnogo širu publiku i postići bolju gledanost od prve sezone.

NOVO - Tozluyaka nastavlja sa dobrim rejtingom!

By: TV Exposed