Da li bi ovo bio savršeni par u novoj turskoj seriji?!

Hande Ercel, jedna od veoma popularnih glumica poslednjih godina, stekla je reputaciju ne samo u Turskoj već i širom sveta, posebno TV serijom Sen Cal Kapimi, u kojoj je glumila sa Keremom Bursinom. Nakon što je romantična humoristična serija emitovana u 85 zemalja, lepa glumica, koja je oborila rekord i na društvenim mrežama, na svom Instagram nalogu ima više od 27 miliona pratilaca.

Da li bi ovo bio savršeni par u novoj turskoj seriji?!

Foto Credits: IMDB

Poznato je da je Hande Ercel, koja se odnedavno pojavljuje pred publikom na televizijskim ekranima kao zaštitno lice u reklamama uz svaki uspešan posao, više naklonjena digitalnim projektima kada su u pitanju uslovi i radno vreme.

Hande je prošlog meseca napravila još jedan važan korak u karijeri i potpisala ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom. Platforma je okupila mnoga imena iz Turske kao što su Can Yaman, Engin Akyurek, Halit Ergenc, Aras Bulut Iynemli, Pinar Deniz, Eda Ece, Asli Enver, Demet Ozdemir, Hafsanur Sancaktutan koji su već potpisala ugovor sa ovom kompanijom.

Nove za sada nepotvrđene informacije o Hande Ercel i njenoj novoj seriji učinili su da mnogi pitaju – Da li bi ovo bio savršeni par u novoj turskoj seriji?!

Disney Plus, koji se sa Canom Yamanom dogovorio sve uslove za njegovu ulogu u seriji El Turco, nije dao izjavu o partnerki zgodnog glumca u tom projektu. Međutim, pojavilo se takvo ime da je tvrdnja stvorila efekat bombe.

Navodno se ime Hande Ercel pominje za partnera Cana Yamana u ovom projektu! Odavno se saznalo da je Hande, koja je vrhunac karijere doživela posle uspeha TV serije Sen Cal Kapimi u svetu, potpisala ugovor sa Disney plus, ali nije saopšteno šta će biti njen projekat.

Šanse za saradnju ovog para na istom projektu postoje a da li će tako i biti – videćemo.

Ranije se pominjalo da će Yamanova partnerka u ovoj novoj istorijskoj seriji biti inostrana glumica...

NOVO - Can Yaman dobija novo međunarodno priznanje

By: Milt-TV Exposed