Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan osvajaju društvene mreže!

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, u kojoj glume Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, uspela je da donekle zadovolji publiku trećom epizodom.

Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan osvajaju društvene mreže!

Foto Credits: IMDB

Impresivna harmonija dvoje mladih glumaca postala je još izraženija u priči kako su se likovi Lejla i Ateš počeli zaljubljivati jedno u drugo.

Dve dobre vesti stigle su jedna za drugom sa trećom epizodom serije Ya Cok Seversen, koja je emitovana u četvrtak uveče.

Prva od ovih vesti desila se na mestu gledanosti. Činjenica da je serija počela da raste dobijajući mnogo bolje ocene od druge dve epizode ​​bio je razvoj koji je obradovao fanove. Situacija oko serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše bila je prilično iznenađujuća sa rejtingom koji je bio ispod očekivanja u epizodama 1 i 2.

U trećoj epizodi na ekranu se pojavljuju ljubavni trenuci likova Ateša i Lejle, koje tumače Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, a dobrim razvojem se smatra to što je serija napredovala u gledanosti. Činjenica da je serija bila najgledanija TV serija u AB kategoriji u gledanosti je takođe bila veliki plus za moral ekipe. Očekuje se da će se ovaj rejting nastaviti i u 4. epizodi serije.

Trending u 18 zemalja!

Još jedan dobar razvoj događaja u vezi sa serijom Ya Cok Seversen desio se na društvenim mrežama.

Nije prošlo nezapaženo da je treća epizoda serije bila u trending, odnosno na dnevnom redu društvenih mreža u različitim zemljama osim Turske. Znamo da je serija već neko vreme imala veoma efektan rezultat na društvenim mrežama.

Međutim, nastavak ove situacije i njeno širenje na različite zemlje i dalje je razvoj koji podiže moral tima.

U periodu od 24 sata, serijal Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, zabeležio je i prisustvo na dnevnom redu na društvenim mrežama u 18 različitih zemalja, uključujući Španiju, Argentinu, Slovačku, Brazil, , Honduras, Gruziju i Panamu.

NOVO - Porast rejtinga serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše koji obećava

By: TV Exposed