Cagatay Ulusoy pohađa online kurs glume

Prema pisanju turskih medija, glumac Cagatay Ulusoy se stalno usavršava, čak i tokom trajanja pandemije. Glumac smatra da je edukacija jedna od bitnih stvari u njegovoj ali i svim drugim profesijama. U skladu sa tim, Cagatay je odlučio da oplemeni svoje znanje. Ulusoy je do sada često putovao u SAD da bi unapredio svoju glumu ...

Cagatay Ulusoy pohađa online kurs glume

Prema pisanju turskih medija, glumac Cagatay Ulusoy se stalno usavršava, čak i tokom trajanja pandemije.

Glumac smatra da je edukacija jedna od bitnih stvari u njegovoj ali i svim drugim profesijama. U skladu sa tim, Cagatay je odlučio da oplemeni svoje znanje. Ulusoy je do sada često putovao u SAD da bi unapredio svoju glumu i sposobnosti. S obzirom na postojeće stanje širom sveta, putovanja su mu onemogućena. To nije zaustavilo glumca da se unapređuje već je pronašao novo rešenje. Počeo je pohađa online kurseve na prestižnoj New York Film akademiji. Na njoj pohađa glumu, pisanje scenarija, režiju i produkciju. Svaki od tih kurseva košta između 800 i 3,600 dolara.

Duygu Sarisin je želela da održi korak sa njenim voljenim, tako da je i ona upisala kurseve glume i pisanja scenarija na istom mestu gde i Cagatay.

NOVO - Arif Piskin u novoj seriji

By: TV Exposed