Glumac Ugur Aslan - Eren iz serije Yargi izdaje album!

Turski glumac Ugur Aslan radi veoma dobar posao u sve popularnijoj TV seriji Yargi / Presuda. On u ovom projektu tumači lik policajca Erena.

Glumac Ugur Aslan - Eren iz serije Yargi izdaje album!

Foto Credits: Haber Global

Policajac, odnosno commisissioner Eren je jedan od glavnih sporednih likova serije Yargi / Presuda. Njegova uloga je veoma značajna i mnogima je i ovaj lik zaista drag. Juče su potvrđene nove vesti vezane za glumca koji tumači njegov lik. Ugur Aslan je potpisao novi ugovor, ali se ovaj put ne radi o nekom filmu ili seriji. Ovaj turski glumac je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Poll Production label za svoj prvi album. Utisak je da je Ugur rešio da pokaže još neke od svojih talenata.

Ugur Aslan je rođen 1972. godine a iza sebe ima sedamnaest projekata. Pored pomenute serije Yargi, glumio je u projektima Cukur, Kurulus Osman, Siyah Beyaz Ask, Karadayi i drugim. Starije generacije pamte njegovu ulogu Orhana u TV seriji Gumus iz 2007. godine. Prvu značajniju ulogu imao je u film Kayip u kom je zanimljivo takođe glumio policajca.

Kada je reč o seriji Yargi, razloga za brigu nema. Pripreme za drugu sezonu ovog projekta su uveliko u toku. Pinar Deniz je lično potvrdila da ostaje u glumačkoj ekipi ove serije i u nastavku, bez obzira na njen eventualni rad na Disney Plus digitalnoj platformi o čemu se sve više priča i piše.

NOVO - Alina Boz postaje sve popularnija

 By: Milt-TV Exposed