Raste uzbuđenje u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Uc Kiz Kardes / Tri sestre, jednu od uticajnih TV serija utorkom uveče, sa velikim interesovanjem prati velika baza fanova sa 23 do sada objavljene epizode.

Raste uzbuđenje u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: IMDB

Priča u seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja ima dobre ocene i adaptirana je po istoimenom romanu Iclal Aydin, kreće se ka teškoj drami. Dok se čeka šta će se desiti u životima Turkan i Somera u seriji Uc Kiz Kardes, koja se nastavlja da se snima u Ayvaliku, u 24. novoj epizodi isplivali su neki detalji. Turkan će reći da više ne veruje Someru i da više ništa neće biti kao pre.

Turkan ne oprašta Someru incident u rudniku. Reči Turkan, koje odražavaju njen bes sa njenim rečima, takođe su scene koje mnogi gledaoci željno očekuju. Prema najavama, oni koji odu na ekrane za seriju pažljivo će pratiti sve u situaciji u koju je Somer zapao. Turkan je veoma ljuta na Somera, koji je u prošlosti skrivao svoju vezu sa Minom. Njene reči nikada ne zaziru. Turkan, koja ne oprašta Someru, više ne želi njegove laži. Somer, s druge strane, želi da kaže da igra trik koji je pripremila Mina, ali Turkan je odlučna. Ono što će se dogoditi između Turkan i Somera povećaće uzbuđenje serije Uc Kiz Kardes.

Televizijski projekat Uc Kiz Kardes / Tri sestre će biti emitovan na Kanalu D sa svojom novom 24. epizodom u utorak u 20.00. Veličanstveni nastup Ozgu Kaye i Berkera Guvena biće još jednom predmet aplauza.

NOVO - Berk Atan proživljava najuspešniji period karijere sa serijom Gonul Dagi

By: TV Exposed