Da li su Deniz Can Aktas i Hafsunur Sancaktutan u vezi?

Nakon što su Deniz Can Aktas i Hafsanur Sancaktutan istovremeno objavili fotografiju sa istog mesta, proširile su se glasine da je par u vezi. Podsećamo, zajedno su glumili u seriji Ask Aglatir. Deniz Can Aktas (rođen 14. septembra 1992) je turski glumac. Aktas je rođen u Istanbulu. Njegova porodica je poreklom iz Inebolua. Diplomirao je ...

Da li su Deniz Can Aktas i Hafsunur Sancaktutan u vezi?

Nakon što su Deniz Can Aktas i Hafsanur Sancaktutan istovremeno objavili fotografiju sa istog mesta, proširile su se glasine da je par u vezi. Podsećamo, zajedno su glumili u seriji Ask Aglatir.

Deniz Can Aktas (rođen 14. septembra 1992) je turski glumac. Aktas je rođen u Istanbulu. Njegova porodica je poreklom iz Inebolua. Diplomirao je na Univerzitetu Piri Reis Brodske mašine i inžinjering. Aktas je započeo karijeru 2015. godine ulogom u TV seriji Tatlı Kucuk Yalancılar. 2017. pridružio se glumačkoj postavi serije Avlu (Dvorište), glumeći zajedno sa Demetom Evgarom. Serija je kasnije postala dostupna za strimovanje na Netfliksu. Kritičari su dobro prihvatili njegov prikaz lika Alpa Ozturka u ovoj seriji. Godine 2019. dobio je svoju prvu glavnu ulogu u seriji Ask Aglatır, koja je emitovana na Show TV. 2020. glumio je u Menajerimi Ara- adaptaciji francuske TV serije Call Mi Agent!.

Hafsunur Sacanktutan je turska glumica rođena 20. marta 2000. godine u Istanbulu. Pozorištem se zanima od ranog, doba i osvojila je mnogo nagrada svojim pozorišnim predstavama. Prvo glumačko iskustvo imala je sa serijom pod nazivom Servet, koja je objavljena 2018. godine. Poznata je po Gülperi (2018), Ask Aglatir (2019) and Elle Style Awards Turkey (2019).

By:TV Exposed

NOVO- Uskoro nova serija Kazara Ask

NOVO-Da li je Kirmizi Oda nastavak serije Istanbulu Gelin