Kada počinje turska serija Organizacija / Teskilat?!

Čekanju je polako kraj, serija Teskilat bi trebala da uskoro doživi premijeru. Trejler za seriju se trenutno priprema i biće emitovan već u narednim danima. Tačan datum premijere još uvek nije otkriven. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, serija će biti emitovana nedeljom. Serija Teskilat će biti emitovana na turskom nacionalnom kanalu TRT1. Gledaćemo priču o ...

Kada počinje turska serija Organizacija / Teskilat?!

Čekanju je polako kraj, serija Teskilat bi trebala da uskoro doživi premijeru.

Trejler za seriju se trenutno priprema i biće emitovan već u narednim danima. Tačan datum premijere još uvek nije otkriven. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, serija će biti emitovana nedeljom. Serija Teskilat će biti emitovana na turskom nacionalnom kanalu TRT1. Gledaćemo priču o obaveštajnoj agenciji Turske i drugih zemalja. Proći ćemo kroz svet špijunaže, skrivenih radnji i bolje shvatiti čega se ljudi zaposleni u tim službama odriču u svakodnevnom životu, stoji u opisu ove serije.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije TIMS&B. Scenarista projekta je Ehtem Ozisik. U ulogama u seriji ćemo gledati Caglara Ertugrula, Deniz Baysal, Ezgi Eyuboglu, Tuncel Salman i Mesuta Akustu. Režiser projekta je Yagiz Alp Akaydin koji je radio na seriji Soz tako da ima isukustva sa akcionim serijama.

NOVO - Can Nergis napustio seriju Yasak Elma

By: TV Exposed