Sarp Levendoglu u seriji Teskilat / Organizacija

Serija TRT1 pod nazivom Teskilat / Organizacija postigla je uspešne rezultate tokom 3 sezone svojom pričom prepunom akcije.

Sarp Levendoglu u seriji Teskilat / Organizacija

Foto Credits: IMDB

Međutim, u sezoni 4, potpuno drugačija priča i sasvim drugačija glumačka postava će upoznati publiku. Videćemo veliku promenu u seriji Teskilat sa novim imenima koja će se pridružiti timu. Jedno od novih imena u seriji biće Sarp Levendoglu.

Sarp Levendoglu je rođen u Ankari 1981. godine, a na snimanjima je od 2003. godine. Glumac, kojeg smo prvi put videli u filmu O Simdi Asker, osvojio je srca svojim likom Leventom u nezaboravnoj TV seriji Emret Komutanim. Sarp Levendoglu, koga je publika navikla na njegove teške uloge, pamti se i po svojim akcionim scenama u nezaboravnoj vojničkoj seriji Savasci / Ratnik.

Glumac, koji je igrao lik Yoruka Haidara Bozkurta u TV seriji Savasci, poslednji put se pojavio u istorijskoj TV seriji pod nazivom Alparslan Buiuk Selcuklu kao lik Roman Diyogen.

Sarp Levendoglu, jedno od imena koje publika voli da vidi na ekranu u ratničkim ulogama, ponovo će se pojaviti u seriji Teskilat kao vojnik. Levendoglu, koji će tumačiti lik Ibrahima Karahoke, poznatog kao Pehlivan, pojaviće se pred publikom kao vojnik za specijalne operacije.

Pa kakav je Ibrahim lik?

Evo svih detalja njegovog lika: Oficir je za specijalne operacije. Zove se Ibrahim, ali izgleda da je njegovo ime zaboravljeno jer ga stalno zovu Pehlivan, što mu je i nadimak. Drugi nadimak je Kocbasi. Zato što ima veličinu da sruši one na koje udari i da uništi vrata koja se ne otvaraju. On je dovoljno obrazovan da proizvede pištolj od nule i da čuje zvuk pištolja i zna njegovu marku, model i mesto proizvodnje.

Očekuje se da će serija Teskilat / Organizacija, koja će se ponovo sresti sa publikom u nedelju, 22. oktobra, impresionirati milione gledalaca svojim akcionim scenama u ovom novom periodu.

NOVO - Evrim Alasya je u najproduktivnijem periodu karijere

By: TV Exposed